Joomla! Template 002069 - Item Support

How can I create a permalink to a specific filter on "services" page here:
http://demo.astemplates.com/joomla-templates/002069/services

For example I want to have a direct link to the "second category", so only the items in "second category" are displayed. Thanks!
Hello MONGOOS1000,
You have to point the menu item gallery to the second category only.

Regards, AS Team.
How do I change the text contents of the template? I have changed it in the article but not reflecting, I tried add another Unite Revolution Slider 2 module with the same settings in the demo but gives the same result. What settings do I need to change to make it effective?
Hello MAILLAWALE,
Have you installed this template using quick-start installation package? What is your site url and what content you have to change?

Regards, AS Team.
I installed the quickstart. The content I want to change is that of the slider. I have changed it in the articles but not reflecting on the site. The url is http://south.cliqportal.com/
Hello MAILLAWALE,
In which article are you trying to change the content, can you please provide us with more details?

Regards, AS Team.
I changed the the contents of all the article in slider home category
Hello MAILLAWALE,
Can yo please provide us with an access to your Joomla admin panel?

Regards, AS Team.
Hello MAILLAWALE,
On the home page you are using Revolution slider, you have to edit slides inside of the slider, you can find it in your Joomla admin panel under Components menu item.

Regards, AS Team.
Hi there,

I did a new and fresh installation of xampp -win32-5.5.24-0-VC11 on a Win7Pro PC with all service packs.

After that I did the "Joomla Template installation using Quickstart package" (latest version 1.1.0), e.g. copying the complete directory to the htdocs directory. After giving the command "http://localhost/joomla/" in a firefox browser, only a white screen appears and nothing more happens.

Any idea (xampp version, different comamd line etc)?
Hi again, forgot to say that I tested the xampp installation with a standard package of Joomla! 3.4.1. This clean joomla version worked fine but because of I would like to install the premium package, this doesn't help.

Best regards, Hans.
Hello HJJUERGENS,
Have you unzipped the quick-start package? Try to use full path:
http://localhost/joomla/index.php

Regards, AS Team.
Hi, off course I tried the full path, but no difference.

Meanwhile, I removed everything including xampp, istalled the latest xampp version win32-5.6.8-0-VC11 and tried again.....unfortunately with the same result.

Again, I get stucked in the very beginning. Any idea, what has to be changed, maybe manually?

Best regards, Hans
Well, this is little bit strange.

First of all, its working now (after lots of tries during one week) , e.g. I was able to install the premium package.

What I did:
- First I installed a clean Joomla! 3.4.1.
- After that, I removed the database created in MySQl via phpMyAdmin and the complete Joomla installation in the htdocs directory.
- Then, I copied the premium package as described and....it worked!

Unfortunately I don't know what happened (maybe I made a mistake....but which one?), but in the end, its working and so I'm fine.
I hope, that's it, so, thank you for now!

Best regards, Hans
Hi,

In your PREMIUM version Modul Configuration I can’t find the following:

Position 5 – Advanced settings – 3 radio buttons, jQuery, JS, non-conflict mode

Position 6 – Home Top Articles – selection for articles/columns

I am also missing other setting options for modules?

Regards, Abakus
Hello ABAKUS15,
What is your site url please? Have you installed it using quick-start installation package?

Regards, AS Team.
The site is offline and I've installed PREMIUM.zip on XAMPP.

Warnings appeared on phoca and news modules?
And, I'm missing important setting options in modules.

It isn't not my first time installing templates, but such problems had never occurred!?

Is this a 'slim' version ?

Regards, Abakus

Hello ABAKUS15,
Have you installed it using quick-start installation package?

Regards, AS Team.
Sure.

After watching Quickstart.zip installation over 45! minutes staring at the progress bar I stopped installation.

Neither PREMIUM.zip nor QUICKSTART.zip work properly. I don't know why.

Is it possible to get a functional PREMIUM.zip with
demo-content and complete module configuration
setting options for customization.

I really haven't the time searching for bugs.

System
Win 7 PRO
Running as admin
xampp: latest version

Regards, Abakus
Hello ABAKUS15,
You have to increase PHP memory limit and execution time on your localhost. In the php.ini file please find and increase values for memory_limit and max_execution_time parameters.
After you will increase it try to install the quick-start package one more time.

Regards, AS Team.
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002069
Author:
Downloads:
2858
Created:
2014-06-29
Updated:
2016-07-28
Item Version:
2.0.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00