Joomla! Template 002027 - Item Support

First of all, many thanks for this great template !
And happy new year...

I have an issue with module on position 21. It seems to be impossible to write a custom html module in this position. In the demo preview version i see text writen in. Is it possible to insert a picture or a text?

Thank you for your answer.
regards.
To insert an image you have to use 'Custom header image' parameter in the template basic options panel.
To insert a text you have to create a custom HTML module and publish it in the module position 21.
Hello. I have the same template in 1.6 when it first came out. If I download 1.7 will it delete everything and will I have to start from scratch? and will I have to purchase new license?
Thanks
Only in case if you made any changes in the source code. We tested it in the Joomla 2.5 version, deleted an old template version, installed a new - all worked fine, all settings were saved.
The new template version you can download from Purchased Items' section of your AS Template account.

Regards, AS Team.
can you take a look at my site http://www.scbbank.sr/content/jupgrade/
how do i remove the copyright text with a grey background in the . Not the copyright in the footer
Looks like you have published it in one of the following positions: 9, 10 or 11.
If you will not find it, please contact us through ”Contct Us” page and provide with an access to the Joomla admin panel.

Regards, AS Team.
thank you, i got it removed. I have drop down menu's in te the top. I changed the color of the template, and i want to change the grey color of the drop down menu, can you tell what image to change. because i can't find it.
This is in the '#header #mainmenu ul.menu li a' class in the template.css file on line 371:

#header #mainmenu ul.menu li a {
background-image: url(”../images/btnof_mainmenu.png”);
background-position: center top;
background-repeat: no-repeat;
border: medium none;
color: #000080;
display: block;
font-size: 14px;
font-weight: normal;
height: 27px;
margin: 0;
outline-style: none;
padding: 11px 0 0;
position: relative;
text-decoration: none;
text-transform: none;
width: 160px;
z-index: 30;
}
Hello. It's ok I bought the new one just in case. But I am having trouble with a few things:
1- everything looks ok on the front but when I log in on the frontend, I get articles that I cannot even find in the articles [eg. I get joomla, beginngers, upgraders' and I don't have those in the articles section. They are not showing anywhere except when I log in on the frontend.

2- when I posted an article and made it featured, it works fine on the front page but when I click on 'Read more' button it gives me entire front page again with the full article. Somehow modules in position 3,4,20,22 all show up even though each module is set to show on front page only.

3- lastly, when I created a blog page under one of my menu items and created a category for it, and I try to post to the blog page via 'the category', it does not show up.

Any ideas?
Thanks
1. Probably the status of those articles are unpublished, try to look in the featured articles.
2. Yes your are right, when you click on the ”Read More” button it should show you a whole article.
Regarding the modules, please check the assignment one more time, they definitely assigned to the other pages in some place.
3. Please provide us with the blog URL, we have to see the problem.

Regards, AS Team.
that is the background image of the top menu, but the drop down has a diffrent background (grey with diagonal stripes)
Sorry, we don't see the dropdown menu on your site, probably it is: btnof_mainmenu.png

All images you can find in the following folder: templates/as002027/images

Regards, AS Team.
The site is jnmstudies.com So here are the issues as mentioned in my comment before but I will repeat here:

The problem is this:
1- when you click on ”Read more” in the article in the center [not the modules] you will find that it takes you to the entire page again but with the full article. All modules are there although I have those modules specified for home page only. The only ones that work correctly are the Main Menu ones. If you click on those it just takes you to that menu item. Otherwise if you click on the links in position 13 or on the main article, it takes you to entire page again.

2-Modules 22 and 20 keep repeating on those same pages. They should be only on front page but they keep repeating with the exception again of the pages under the main menu.

3- position 9, 10 and 11 also keep repeating although they should only be on Home page. [I have specified their positions and specified which pages they should be on, but they still keep showing on all]

4- any blog, does not give me a blog layout. I created a blog layout for one of my pages and put it in a category, and tried posting to it with that category but it did not work.

5- for the Home page blog, when I put the featured articles for it to show there, it gives me entire page again when I click ”Read more”
We answered on your first questions, regarding the blog please provide us with a direct link, because we don't see it in the menu.

Regards, AS Team.
Hi. No you have not responded really. You said the read more should give just the article but it is not. That was my point from the beginning. It does not give the article only. It keeps giving the modules although all modules are set to show only on Home. Is there another place besides 'show on select pages' that could have the modules showing on all pages? and why are they showing when I click on articles from the first page whereas if I click on an article from a link on another article it does not show?

As for the blog, I removed the blog. It was under 'Current' at the top right menu but I removed it because it was not working. I can reinstate it but what will that tell you unless you get into the site and see it? the category was also 'current' and when I made an article as 'current' it did not show up on the Current blog.

Again the site is jnmstudies.com
Thanks
Never mind. I resolved it with an extension called Advanced Module Manager.
Thanks
i know that all images are in the images folder, haven't you noticed that i changed all the images. the colors of my website are totally different than the template. I don't know which image is used for the drop down, that is why I asked the question.
In the template we used btnof_mainmenu.png or btnon_mainmenu.png, no other images.

Regards, AS Team.
you did not look at the website, because the background of the drop down menu does NOT look like btnof_mainmenu.png or btnon_mainmenu.png
But you don't have a dropdown menu enabled on your site, sorry, we can let you know which image you are using.

Regards, AS Team.
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002027
Author:
Downloads:
13914
Created:
2011-05-12
Updated:
2015-12-09
Item Version:
4.1.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00