Joomla! Template 002039 - Item Support

Hello. I am having a problem with the main menu. In Chrome, some of my sub-menu items do not light up when I mouse over them like they do in your demo. However, in IE, my menu and sub-menu items work perfectly, but your demo does not. My website is www.liveprosound.com/joomla. Thank you.
Hello ADAMWINELAND,
Just checked it on all browsers, everything looks fine, please try clear your browser cache, hope it will help you

Regards, AS Team.
Hello again. I have cleared my cache and browser history on both browsers, and my website still did not work. I even tried a different computer, but the problem persists.

For example, if I am on the home page and mouse over Features, then Typography, Module Positions, and Parameters do not light up when I mouse over them. However, Layouts and Color Styles work perfectly, but their sub-menu items do not. The same goes for Services, About Us, and Blog.

I also have another problem. If I navigate away from Home, then Home will not light up when I mouse over it. For example, if I am on the Features page and mouse over Home, Home does not react but all of the other menu items do.

I even did a clean install with the quickstart package, but it did not work. I do not have these problems in IE, and I do not have these problems with your demo page while using Chrome.

Thank you for all your help.
Hello ADAMWINELAND,
We was able to reproduce the problem on one of our computers, hope it will be fixed in 1-2 days, we will let you know when it will be done, thank You for noticing about the problem.

Regards, AS Team.
Hello ADAMWINELAND,
The problem was fixed. Please download the latest version from your AS account and replace the following files:

templateDetails.xml
scripts/general.js
css/style.default.css
css/style.bluerain.css
css/style.classic.css
css/style.redautumn.css
css/style.silver.css

We are sorry for the inconvenience.

Regards, AS Team.
Awesome! Thanks, guys! My site works perfectly in Chrome now. However, I found more problems in IE. It isn't a big deal to me, but if you guys want to look in to it:

In IE on my website and on your demo, sometimes the menus do not drop down when I hover over them. If I refresh the page, then the menus will drop. For example, if I am on the Home page and click on Features (or even if I click on Home again), then any menu item with a sub-menu will not drop. If I refresh the page, then the menus work again.

Also (in IE and only on my page), if I navigate to Recent Events, there is a random chance that the slogan does not appear under the main banner. This problem occurs only with the Recent Events page. The slogan reappears if I refresh the page, but there is still a random chance of it disappearing every time I click on Recent Events.

By the way, I DO love the template despite the minor problems I've found. Thanks again!
Hello ADAMWINELAND,
Unfortunately your site is down for maintenance and we can't see the problem, we checked our demo preview, everything looks fine.

Regards, AS Team.
Sorry. The website is www.liveprosound.com/joomla. Thanks you.
Item Name:
002039
Author:
Downloads:
6597
Created:
2012-08-24
Updated:
2016-01-26
Item Version:
4.1.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00