Joomla! Template 002046 - Item Support

There is a problem with installing the mod_articles_single package.
When installing via the extension manager I get the error

"File does not exist - /mod_articles_single/language/en-GB/en-GB.mod_articles_single.ini"

As if it cant find the .ini file. I've checked the naming convention and also tried installing it from the temp directory via FTP.

Please can this issue be resolved , I'm sure its a simple solution.

Thanks for your help in advance
Hello ETHER123,
Try to rename the 'language' folder to 'languages', hope it will resolve your problem.
BTW, our suggestion is install the template using quick-start installation package, after installing the package your site will look exact like our preview page.

Regards, AS Team.
Hi, we purchased the template some time ago and is advertised as being 'responsive', however when you connect with Google Analytics it fires out an error saying that it is not. And suggests various things like adding viewport settings etc.

Has the template been updated recently or?

regards Ether
Hello ETHER123,
Accordingly to Google recent recommendations:

You have to add the following line in the templates index.php file before </head> closing tag:

<meta name=viewport content="width=device-width, initial-scale=1">

Or you can provide us with an access to your Joomla admin panel and we will do it for you.

Regards, AS Team.
Hi guys the quickstart package for this updated version of the template is bugged.

After uploading the package and entering in the configuration information and hit next after selecting to install the Sample Data, the next screen fails to load and the content fails to be installed.

The error displayed points to a sub directory within the Administration directory, which at this point has not yet been created. It looks as if it's either ...

a : failing to fire the script that builds the necessary directories for Joomla to finish installing

b: failing to locate the sql content to populate the database

I tried a work around by installing the Administration directory from a standard stable Joomla installation but this didn't help.

Please can someone help resolve this bug, regards Dave
Hello ETHER123,
We just checked it, everything works fine, please be sure you deleted all previous Joomla files from your hosting server, for checking your server you can try to download and install default joomla package from website.

Regards, AS Team.
Hi guys, there is nothing on the server at all. The only things we did was to create a db on the server and pass the configuration information on the default installation screen.

There is absolutely nothing else at all on it currently, could you provide a link to the package?

We will try again this morning.

regards Nick
Also previous versions of Joomla have worked fine on the server, also we have several domains with this hosting provider. No problems until now.
Hello ETHER123,
Did you try to install default Joomla package from website?

Regards, AS Team.
Item Name:
Item Version:
Regular License
This item may be used for a single domain only.
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00