Joomla! Template 002031 - Item Support

Regarding the menu on http://www.aboriginalincursions.com/ . I have set up the paramtres exactly like on the practice site aboriginalworkshops.com.au which has the quickstart. I am really sorry but the menu refuses to set up like on the quickstart.
Hello BLUETONGUE1,
You have missed something, as you can see after installing the quick-start package your site looks exact like our demo preview.

Regards, AS Team.
OK,

Lets start again please. Please check out this link and explain http://www.aboriginalworkshops.com.au/
Cancel that. I moved all the files to public.html and that worked as far as the domain goes.
Regarding the menu though, I have double checked everything in the parameters. They are all exactly the same in both sites aboriginalincursions.com and aboriginalworkshops.com.au but the menus spacing and heights are not.

Please take a better look.
I originally uploaded the unzipped quickstart as002031 folder directly into the public.html .

Then when the domain only opened on aboriginalworkshops.com.au/quickstartas2031, I move all the folders withing the as002031 folder via cpanel into the public.html files so that my domain landed on aboriginalworkshops.com.au.

Now when I try editing classes in the tmpl.default.css file, they do not seem to be responding to the saved changes with this message

Warning
Extension record not found in database

Is there anything I can do to fix this?




And another one I asked you a while ago was about all the links not working since the upload for example. http://www.aboriginalworkshops.com.au/terms-of-use

I am looking to be a client for many years to come. So please help me resolve these issues. I realize some are mine but others I cant understand why they are happening.

Best regards

Darrel
OK, sorry for the many posts. I have fixed the link problem and the css editing. I guess I need more patients. But the Warning still persists when trying to edit the template css. Thank you for your patience.
Hello BLUETONGUE1,

We think there is some problem with your server configuration, we checked it on our side everything works just fine, please see the following topic probably it will help you:
http://www.magento60s.com/joomla/extension-record-not-found-in-database-on-template-edit.html-40295.html

Regards, AS Team.
Hello, The domain URL's on my site http://aboriginalincursions.com add index.php directly after each article link on the site followed by the page.html.

I used the same setting as all my other sites but this hasn't fixed the problem except that if I turn ON USE URL Rewriting then none of the menu links work.

I have gone to my hosting company who have told me configuration looks correct form their end.

http://aboriginalworkshops.com.au
Hello BLUETONGUE1,
We are sorry, this problem is not related to the template, we think you have some misconfiguration on your server. Have you renamed htaccess.txt file on your server to .htaccess before activating?
Please read Joomla documentation for more info:
http://help.joomla.org/proxy/index.php?option=com_help&keyref=Help32:Site_Global_Configuration

Regards, AS Team.
Hi,

aboriginalincursions.com.au has two small problems I cant work out.

1> First one is the my web addys don't work if I turn on URL Rewrite. all pages come up 404 error.

If I leave url rewrite off then all my pages have index.php in them which wont be good when I am linking pages to pdf files etc. http://www.aboriginalincursions.com.au/index.php/about

URL rewrite eliminates this however, it seems that this template has a problem with this as all my other templates work fine with URL rewrite on.

2> Secondly, in template, when I make a change to index.php this error comes up

Warning

Extension record not found in database

best regards

Darrel
Hello BLUETONGUE1,
1. We are sorry but the problem is not related to the template, it looks like your hosting provider doesn't support rewrite module, on your server, in the root folder where is your Joomla installed, try to rename 'htaccess.txt' file to '.htaccess', if it will not help you have to contact your hosting provider.
2. It looks like you do not have permissions to change files on your server, please see the following topic, hope it will help you:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=624&t=591401

Regards, AS Team.
Hi,

I changed the pictures and information on the News Show Pro GK4 module at
http://www.aboriginalworkshops.com.au/

Did touch any parameters etc just the names words and images.

Now the slide show is not working properly. 2 images are on one slide. Your help would be appreciated
Hello BLUETONGUE1,
It looks like you have some mistake in the code of slides, try to disable one by one in case to find the problematic one and then check the slide code.

Regards, AS Team.
Is this where I have to change something?

<b>/home/aborigin
/public_h...news_pro_gk4/helper.php</b>
on line
<b>553</b>
<br>
<br>
<b>Strict Standards</b>
: Non-static method NS...ncompatible context in
<b>/home/aborigin/public_h...4/tmpl/layout.parts.php</b>
on line
<b>18</b>
<br>
<br>
<b>Strict Standards</b>
: Non-static method NS...ncompatible context in
<b>/home/aborigin/public_h...4/tmpl/layout.parts.php</b>
on line
<b>33</b>
<br>
<br>
<b>Strict Standards</b>
: Non-static method NS...ncompatible context in
<b>/home/aborigin/public_h...4/tmpl/layout.parts.php</b>
on line
<b>18</b>
<br>
<br>
<b>Strict Standards</b>
: Non-static method NS...ncompatible context in
<b>/home/aborigin/public_h...4/tmpl/layout.parts.php</b>
on line
<b>33</b>
<br>
<div id="nsp-nsp_152" class="nspMain autoanim nspFs100 activated" data-direction="ltr" style="width:100%;">
<script type="text/javascript">
Hello BLUETONGUE1,

System - Global Configuration - Server - Error Reporting should be None.


Regards, AS Team.
In regards to MIROSLO's query, This got me out of trouble

This can be resolved by changing php version from 5.4 to 5.3 by following this link :- http://faq.ventraip.com.au/questions/143
Hello BLUETONGUE1,
Thank You for the info. Unfortunately some third-party extensions doesn't support yet PHP version 5.4, as we suggested you have to change the Error Reporting parameter to 'None'.

Regards, AS Team.
Hi,

On the Contact Form, How do I add fields and drop down menus please?
Item Name:
002031
Author:
Downloads:
25951
Sales:
2203
Created:
2011-09-07
Updated:
2016-10-26
Item Version:
5.3.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00