Joomla Extension AS ArtSlider - Item Support

Hello there,

ive installed the package using the as002052 quickstart file, you can see a test site here www.lucio2.area-italia.com, but cant get the artslider to work.

Any clue please? I'd like to know what is causing this issue please for when i move the site on the right domain.

Thanks for your time.
Hello NOIREXX,
We are sorry, we don't see any purchased items under your account.

Regards, AS Team.
How do I know how many pixel (size) my picture for the homeslider should have?
Hello TIERIDEE,
You can preview the size of pictures used in your purchased template.

Regards, AS Team.
I have installed the ArtSlider on my website http://www.kinderbabylon.it/ using template 002056, but I see a black line under the slider, in each template position, and dimension. Why???

How can I delete it???

thanks AS
G.
Hello BABELBOLZANO,
Just checked your site, there is no any black line, have you managed to delete it?

Regards, AS Team.
How can I set a link in the slides to other articles?. It is'nt possible to set a link at the intro image from the newsflash articles.
thanks
Dirk
Hello KOHLRUSCH,
You have to use Read More button option in your article.

Regards, AS Team.
hello,
article title on the display and setting can not be made too large. How do I reduce the text.
Hello NOSSSISTEM,
Can you please provide us with your site url? We will check it and let you know.

Regards, AS Team.
Hi,
I have the same problem as Babelbolzano above, with the black line under the image.

My site is krystalweb.co.uk/airview

Any ideas would be great. Thanks!
Jon
Hi,

I installed this template: 002059
I try to change the title color in to gray or any other color but it stays white...

The site is www.timmerbedrijfstam.nl
Any idea's?

Regards
HI! I use the AS 002046 Free Template and both the AS ArtSlider. I confirued all like the How To but the slider wont work ... i see only the loading sign ....

the side is currently not transfered to the domain .. still testing side
http://z98n7.w4yserver.at/

what do i wrong?
best regards 3stixgfx

btw: the as menu is working fine
i found it.. sorry .. works fine
Hello,

I installed on my site at: http://www.newburyparkpilates.com. It delays on the first slide, speeds through the next 3 and hangs up without continuing. The navigation controls don't work either. Is there something I need to configure? I've already used the basic settings.

Hello BLUEPINEAPPLE,
Can you please provide us with an access to your Joomla admin panel for checking this issue. The info please put in the special info area under your purchased items section of your AS account.

Regards, AS Team.
Hi,

I use AS Slider with template 002044 premium and I can't get the slider to work like on the demo. That is not with any picture other then the ones in the demo. I tried several sizes form very small to very big but it doesn't matter which size I use. I check the overall settings and as far I can see they are the same. The url is http://nastour.no-ip.org/ismet_v35/

I put one of your own samplepicture(which works correct) in an article so you can see the difference.

Also read previous post on this issue but that didn't help either. Tried all sorts of height settings etc.

Do I overlook something? Or does a picture needs to meet any requirements to work.

Best regards
Ronald
Hello RONALD287,
Our suggestion is install this template using quick-start installation package, after installing it you will be able to see all parameters and settings, if by some reason you can't install it on your live server you can install it on some demo server or demo folder.

Regards, AS Team.
Hi,

I already used the quick-start installation and replaced your intro images with some of my images. Didn't change any settings there. I've got the same problem there. Tried several sizes but all of them display on full width resulting in that the text is shown inside the image while with your images text and image are shown seperatly.

You can take a look at url: http://nastour.no-ip.org/as002044/

Also tried it on my live server but same issue there. Any help is appreciated

Best Regards
Ronald

Hello RONALD287,
You have to edit your images, half of background in our images doesn't have any color, it is transparent. Try to open them in some of image editor any you will see it.

Regards, AS Team.
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
AS ArtSlider
Author:
Downloads:
32006
Created:
2013-01-31
Updated:
2014-09-25
Item Version:
1.1.0
$12.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$29.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00