Joomla! Template 002032 - Item Support

Module position are mixed up and inconsistent. The documentation shows 15 above 16 which makes sense and matches 10 above of 11 on the left side. However when you got to any module and change or choose a position by clicking on the the "Select Position" button, all the template module positions pop up and now 16 is above 15. This makes no sense and it appears that is how it behaves on the live site.

Further to all of this module position, position issue, position 16 puts a 10 or 15 pixel area of white space around your content in position 16 making it shrink to an inappropriate size. So basically module position 16 is broke! it's out of position and it shrinks content.

I don't see a reply. Maybe I didn't ask a question. So can this be fixed?
Hello TRIP278,
Can you please provide us with the page url where we can see mixed positions and the screenshot url of your Joomla module manager page?

Regards, AS Team.
HI again... I can email you images and documents of the situation. What address can I use? You can contact me there outside of these comments. This will make it possible to explain and you'll see what's happening at the same time.
Hello TRIP278,
Our support is available via the support page only. Please upload the images on your server and provide us with url.

Regards, AS Team.
I send you the images shortly. Please remove my email address from these comments.
Joomla Pagination does not work with this plugin. Although everything is set to show the pagination on articles, it does not show. Is there a way to activate it? Working on the current site:
https://goo.gl/4QWlPv

I already verified that my template changes (only via css and js) have no effect on that behavior. Even on clean install pagination does not show.

Any help is highly appreciated. Thanks and greetings from Heidelberg, Germany.
As requested here is the link to images showing the position 15/16 concerns and inconsistencies and some unwanted code appearing on my gallery page.

http://bit.ly/1VFm6Xc

Also please remove my email address from these comments as soon as possible.

Regards
Trip
Hello TRIP278,
We do not have an access to your Joomla admin panel anymore, we need it for checking all these issues. The access info and url to the Joomla admin panel please put it in the Special info area under your Purchased items section of your AS account.

Regards, AS Team.
My apologies. Its been updated now.

Thanks also for removing my email address as well.

Regards
Trip

Small issue but I still don't get notifications that comments have been updated here. I do however get your info about new template releases.
Hello TRIP278,
You forgot to put your site url please.

Regards, AS Team.
Hello TRIP278,
Try to change your email to gmail address.

Regards, AS Team.
My apologies once again. Senior moment I guess. The url is there now. I also change to a gmail address for comment notifications.

Regards
Trip
Hi... I just tried to change the settings for Image Show Time and Transition Period for the AS-Slider and it won't allow these values to be changed. Am I doing something wrong? I don't know how many of the other settings I can't customize but I'd like to be able to change them all to my liking.
Hello TRIP278,

You have to use keyboard or mouse to erase old data and put new parameters. Do not forget save changes.
Regards, AS Team.
Hello TRIP278,
The issue with positions 15 and 16 fixed, thank you for noticing about it, seems it was changes in the latest template version.

Regarding the gallery you are using on your website, we cannot help you here because it is not our product, the featured row (position 6), looks just fine with all other modules. We think the gallery extension somehow overrides the template code.

Regards, AS Team.
Hi again... I found the problem.with inspect element. When I remove the line of code highlighted in blue it's fixed. Whatever generated the line in blue is responsible. Do you know what file generated this line? I'd edit the file myself if I could find it.

See image here....

www.tbowlmcc.com/fixed.jpg

BTW... changing to a gmail address did make any difference. Any other suggestions?

Regards
Trip
Changed slider settings fine. It was the numlock key on the keypad that was the problem.
Hello TRIP278,
In the template's index.php file, on line 274, change the style from 'themeHtml5' to 'none';

Regards, AS Team.
Wonderful !!! Thank you so much. May repeat this change in the other positions that have the same code? What do you think?

Regards
Trip
Hello TRIP278,
By changing the styling you disable bootstrap functionality, your pages may not look properly.

Regards, AS Team.
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002032
Author:
Downloads:
40602
Sales:
2499
Created:
2011-10-02
Updated:
2016-05-20
Item Version:
4.0.2
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00