Joomla! Template 002056 - Item Support

Hello, can you tell me why the slider on the front page doesn't show on mobile devices? I thought this template was responsive.
Hello ERICKRIOS,
It is disabled for mobile devices for faster page loading.

Regards, AS Team.
Is there a way to enable it? I only have one image on it. Thank you.
Hello ERICKRIOS,
You have to delete the following class from the
'elmariachijalisciense.com/templates/as002056/css/media.767.css' file

#slider-row {
display: none;
}

Regards, AS Team.
Thanks for your response. I made the change to media.767.css but it is still not showing up on my phone. Please help.
Thank you for all your help. It is fixed now. Best regards.
Hello As Templates

1 in the main menu when there is a button with 9 characters the wordt is not centerd this possible to solv

2 in the menu's I place in a module the submenu isn't working whrith for me. in explorer is arial and in chrome he don't spring in. See gadgets "test"

3 the main menu is in explorer olso arial for the submenu's but in chrome he sees the old lettertype from youre template and not the one I choose in the main settings?

4 do you know if it is possible to deactivate the klik option for the gallery vieuw. now al my articles only have a gallery vieuw picture and for the article the same put in the htm from the artile, but know i have problems withe the aligment. when it is possible to deactivate the click option for gallery view it can be mutch nicer??



my site is www.bibagadgets.nl
Hello MARTIJNVERDAASDONK,
1. We checked the menu on all browsers, we don't see any problems with the alignment, can you please provide us with more info?
2. 3. Please provide us with an access to your Joomla admin panel, we have to check this issue. BTW, we not found 'gadgets "test"' page.
4. There is no such option, it should be developed.

Regards, AS Team.
hello as templates,

make from a button a name with 9 caracters or 10 like "fotografie"then you see what I mean.
Hello MARTIJNVERDAASDONK,
We have checked your site, it looks centered in all browsers, please provide us with screenshot if it possible.

Regards, AS Team.
you see in menu gadegts left the sub menu's and there is in BibaGagets a link callt test that is set as sub link.
So it must spring a bit to the right

KNow i have made it visual with a sign infront of the word. But that's is not nice

Hello MARTIJNVERDAASDONK,
We added css for submenu items in the css, please check. We don't see submenu items in your main menu, it looks like you have disabled them, please enable and we will proceed with checking the font styles.

Regards, AS Team.
Hello Astemplates,

where can i set the alignment for the sub menu off main to set Left instead of center?
Hello MARTIJNVERDAASDONK,
There is no such parameter, you have to do it by editing 'ext.asmenu.css' file.

Regards, AS Team.
I had submenus in the main menu, but what have you doner the hole site is a big mash??

there is a lot diffrent now, its terrible men

please undo this first and check how the site must see before you change, the sub menu in the position 15 works I see. but the background gray? position 7 is fuckt up, the quote css is not OK.. there is a orange banner in top of the site.

The gallery view is disturbt? its'now skipping positions


and the main menu is half empty now sub menu's are there and when you check the administrator there are a lot of them!

HELP!!!!
Hello MARTIJNVERDAASDONK,
We did not make any changes on your site except adding the following in the tmpl.default.css file:

aside .moduletable ul.nav ul li
{
padding-left: 20px;
}

When we opened it for the first time it already had a gray background, etc.

Regards, AS Team.
That is not possible,

But OK where can i get back my menu they are al active but i don't see them?

What is massing up the css for the quote now then?

and what i realy don't understand is wij the gallery sudenley leave place over and makes a mas of the 4x3 kollom and row

and how is it possible that i have know postion 4 avalibelk when there is no module position 4

realy ques i am realy fuckt up.

the site was ready, the client was happy and now... I don't even understand wat the hell is happening?

I hope you can help me!

greetsz,
Martijn
Hello MARTIJNVERDAASDONK,
When we opened your site you already did not have the submenu items, probably your client made some changes?

Regards, AS Team.
Helle astemplate,

my client can't log in.

But i don't wonne know who did what. I wanne know if you understand what's going on.

the menu items are active. but not on the site in the css is the background #ffffff and on the site not.


can you help me where must i watch to fix this?

thanks
i have scan't all the css there is and the coller #363531; that know is in the backgrounfd won't be found?
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002056
Author:
Downloads:
4871
Created:
2013-10-01
Updated:
2016-04-18
Item Version:
2.0.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00