Joomla! Template 002057 - Item Support

HI ASTeam,


Sample data installation taking too much time while installing AS 002057 Template quick_start package(premium version) on local wamp server. I waited for more than 45 minutes and aborted installation. Is it requires that much time or else Is there there any problem while installing?

without sample data it was fine. I stuck with installation with sample data. Please show me the way to get rid of this issue.

Regards,

Yooghe.
Hello TRAYIITECH,
We think yo have some problems with your wamp server configuration, try to install it on your hosting server.

Regards, AS Team.
Hi AsTeam,

Recently we designed our site using 002057 template. Url is www.trayii.com We have a problem with logo size in IE and Firefox browsers. Logo is becoming big while using these two browsers.

In Chrome it is rendering properly as expected. We are not able to figure out the problem.

Please help us solve the issue.

Regards,

trayiitech.
Hello TRAYIITECH,
Yo have too big logo size, it is 1,417px × 518px, you have to make it smaller using any images editor.

Regards, AS Team.
HI ASteam,

I would like to change my site title icon to my company logo. I am not able find from which location the default icon is referencing. I created a icon file placed in root directory but it didn't worked.

Please help me to find the solution. Thanks for your support.


Regards,

TrayiiTech.
Hello TRAYIITECH,
Do you mean favicon icon or company logo like 'TechnoWeb' on our demo preview.

Regards, AS Team.
Hi ASteam,

By default joomla icon is shown in browser title. In place of Joomla icon I would like to use our company logo icon.

Regards,

TrayiiTech.
Hello TRAYIITECH,
You need favicon.ico uploaded in the templates root folder, in your case it should be: www.trayii.com/templates/as002057/favicon.ico

Regards, AS Team.
Hi AsTeam,

I was working on some user access settings. For a while I left the admin site idle. When I try to access admin site session expired and login screen appears.

After logging into the admin section it was showing blank screen with footer text and link to site and user settings at top right corner. Even slider on my site is not working and submenus are not shown.

I tried refreshing the cache and restated system. Still same problem.

could you please help me to find out the reason behind this.



Regards,

TrayiiTech.
Item Name:
002057
Author:
Downloads:
12184
Sales:
1238
Created:
2013-11-15
Updated:
2016-03-03
Item Version:
1.3.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00