Joomla! Template 002070 - Item Support

Hello, i have a problem with the Logo Image, in "logo settings" and "footer settings": i can't use any image; when i remove the image i can see the site name, when i try to use any image (*.jpg or *.png) the template don't show the image. Can u help me please?

Gianluca
Hello ARCHANDMOS,
If your logo image name is other then 'logo', you have to put the image name to the AS Lazy Load plugin Exclude Images text area under Settings tab.

Regards, AS Team.
Hello! I have a problem only with the "Main Home Menu" links: if I write links like index.php#row all links work, but without "scroll"; if I write links like #row only the first link I click work with scroll (for ex. #featured-row), when, after, I click #testimonial-row the link doesn't work. I don't understand why... If i open links in a new tab they all work! Sorry for my english. Can you help me? Admin username and password are in the spacial info. Thank you!
Gianluca
Hello ARCHANDMOS,
We can't connect to your Joomla admin panel with provided username and password. We are receiving the following message:
'The connection to the server was reset while the page was loading.'

Can you please check?

Regards, AS Team.
Hi! I've just tried now and username and password are correct, can u try again now please?
Gianluca
Hello ARCHANDMOS,
The same error message, it seems your hosting provider blocks our IP, please check.

Regards, AS Team.
Hi, now you can connect to our admin panel in https. Link, username and password in special info.

Gianluca
Hello ARCHANDMOS,
Just checked your site, everything is working, the link should be without 'index.php', just for example #testimonials-row

Please let us know if you still have problems with the menu.

Regards, AS Team.
Hi, thank you very much, now it's all ok!
can you tell me what was the problem? where did I go wrong?

Gianluca
Hello ARCHANDMOS,
We did not make any changes, we thought you was able to resolve the problem by yourself.

Regards, AS Team.
Hello!
I'm having the same problem I had some month ago with the "main menu" in home page: on the first "click" the menu works, then the menu doesn't accept ant other "click".
Can you help me please?
Thank you and sorry for my "english" :)
Hello ARCHANDMOS,
Have you made any changes in the template source code? For checking this issue we need an access to your Joomla admin panel.

Regards, AS Team.
Hi, i have not changed anything in the template source code. I have only updated joomla to the last version.
You can access to the admin panel, you can find username and password in my account info.

Thank you so much!
Hello ARCHANDMOS,
For checking this issue we installed free template version, please see ID 11, the free version is absolutely identical to the premium version, with the free version your website is working without any problems.
It means you made some changes in the template source code, please check it.

Regards, AS Team.
I am sure I ve not made any changes in the source code, I ve only updated joomla and extensions.

Thank you very much for you support, thank you!
Hello ARCHANDMOS,
No worries, it happens sometimes :)

Regards, AS Team.
Item Name:
002070
Author:
Downloads:
3900
Created:
2014-12-15
Updated:
2016-09-13
Item Version:
1.6.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 95 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00