Joomla! Template 002057 - Item Support

Hello MANOUCHKAO,
The username/password you provided to us is not working, please check.

Regards, AS Team.
Hello MANOUCHKAO,
The problem is that you do not have any articles under the 'Slider Home' category, as well under all other Slider categories.

Regards, AS Team.
It was working before the update
Hello MANOUCHKAO,
We can only suggest you to perform backups before updates.

Regards, AS Team.
Hi - I brought this back in September and now for some reason the images on the main page have stopped working...any ideas...I don't think I've corrupted the template it's been working fine for a while now without any changes - can you have a look at www.kdpsoftware.co.uk and see if you think I've corrupted it somehow..
Hello KPASSEY,
We need an access to your Joomla admin panel please. The access info please put in the Special info area under your Purchased items section of your AS account.

Regards, AS Team.
I do have articles under the sliders.
Hello MANOUCHKAO,
We checked your site one more time, we do not see any articles under Slider Home category, if yes you can see, please provide us with a screenshot.

Regards, AS Team.
I fixed all of the sliders except for home. I'm not able to locate slider home category. Please help.
Hello MANOUCHKAO,
If you do not have such category, you have to create a new one, sorry, there is no other option.

Regards, AS Team.
Well - I got involved in the 123-reg debarcle and they deleted my website. When I restored from backup this seemed to clear the problem. So I am good at the moment...Thanks
Hello AS,

I installed SSL (https). But there is a error mesaage in a test tool for the used google font. The used one is http and not https. See message below.
http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&subset=latin,greek,cyrillic
How i can resolve this problem?
Thanks in forward.
Hello GRAFIEK,
The link to https you can change in the template's fonts.php file.

Just look for: http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&subset=latin,greek,cyrillic

and replace it with:
https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans&subset=latin,greek,cyrillic

Regards, AS Team.
Hi,
Do you have any exttntion or service with a user management and comments?

Regards
I brought regular licence,,, I want to install this in subdomain and then I will move it to domain. Will it be possible?
Hello NITAIROY,
Yes, you can use it on your local/development server or subdomain up to 6 month after purchase.

Regards, AS Team.
Thank you very much for the speedy reply. I think, I will not take 6 months to rearrange my content in this template. Once it is done, I will moved to my normal domain.
I installed joomla manually and then templates and all modules provided by you. When I was installing one module (extention) I received this message.

When I was installing mod_articles_single.zip I got this message.
Warning
JInstaller: :Install: File does not exist /home/nitai/public_html/joomla3/tmp/install_57275c9405dda/language/en-GB/en-GB.mod_articles_single.ini

Second issues, After successfully installed all of them, I published all of them but still I do not see anything like the demo instead I see only the logo, HOME page and the footer.

Could you please instruct me how to get the templates as like as the demo, and then I would like to modify or upgrade my content.

Thank you very much.
Hello NITAIROY,
Our suggestion is to install it using quick-start installation package, after installing the package your site will look exact like our demo preview page and it will be easy for you to make changes in the content, preview all parameters and settings. The quick-start package is actually the template documentation. If by some reason you can't install it on your live server you can install on some demo server or demo folder and then preview all settings.
The package should be installed like regular Joomla installation, here you can find some more info:
http://www.astemplates.com/joomla-template-documentation/212-002057

Regards, AS Team.
1. I started mamp, all are running fine.
2. as002057_quickstart folder moved to htdocs under mamp folder in application.
3. I created database. give user name and password.
4. I http://localhost:8888 and then I got index of and then the folder called: as002057_quickstart. when I click there nothing comes. only whilte screen comes.
5. Besdies, I downloaded joomla package from joomla.org website and I followed the same instruction and it successfully installed.

Please help me what I am missing.
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002057
Author:
Downloads:
12172
Sales:
1237
Created:
2013-11-15
Updated:
2016-03-03
Item Version:
1.3.0
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00