Joomla! Template 002031 - Item Support


thank you for this great template. I have the premium-version. How do I get the ”marquee” on position 12 ?
Another question: At the demo there is a dark menue with orange buttons? How do I get these dark menue? At my template there is only the menue-titel dark and the rest of the menue is bright with dark letters.

Best regards
You have just put some text in position-12.
The colors can be changed using template parameters.
Please see Basic Configuration Options -[lease see Basic Configuration Options -] Buttons and Links
It seems, that we don´t understand each other ;-) At the Basic Configuration Options there are only these

Buttons and Links
Body hover link color
Header hover link color
Button background color
Button font color
Button hover font color

...where Do I change there the colour from the Menue like at your demo template?
Can you please contact us by email and provide with a screenshot? Thank You.
The readmore does not work on my site:
When I put an readmore item with the button, the menu on left go to the bottom of the page and the footer does not display correctly.
How can I correct that.
I eliminate all the code in the article and it works very fine when the articles does not contain a ”readmore” but if I put a ”readmore” on one of the article it break the display.
Thank you in advance. You have already work on it and you says to me that the articles was not correct. I correct all the articles and I identify that it is the button ”readmore”
I find the problem. In JCE (editor) I put a div for my container and now I disabled this feature but I try it with p before and all works fine.

For position-2 of this template, i copied the code as you explained on the how to page. I changed the link for the contact us to our own mail address, but when i click the button, it then puts this in the to field of the email instead of the proper email address.

[script type='text/javascript'] '); document.write(addy98228); document.write('[/a]'); //--[/a]'); //--] [/script][script type='text/javascript'] [span style=’display: none;’]'); //--[span style=’display: none;’]'); //--] [/script]This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. [script type='text/javascript'] [/'); document.write('span]'); //--[/'); document.write('span]'); //--] [/script];

Please help :(
This message comes from Joomla, it is not related on template, please try to google for the following:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The slideshow does not work on my home page. It works fine on all other pages.
I have one article in the home page and I use Joomla 1.7.2
I had also 10 images in the slide show and I choose on all pages.
How can I correct that?
The slideshow does not work at all when I click on home page only.
Please check the following:
1. The home page should contains at least one featured article.
2. If you have installed/published any module in position 3, the built-in slider will not be shown.
I do not indcate the page for the problem of slideshow on home page.
Thank you in advance for your help.
So, on which page you have a problem?
Is this Template ready to use for Virtuemart??
Not yet, but we are working.
another question:

I need to expand the main article area horizontally without losing position #40. I have been able to tweak the css pr params to shrink #40 but not able to expand main area.

help is always appreciated
Hi there,

just building a new site with this template and got the premium version of it.

I have a problem with custom html modules:

whenever I manually add images to those modules, these images get a tiny but visible border. I have no idea where this comes from. The Joomla Editor sets border=”0” even if there is no border defined in the html code by myself.

To see the problem, have a look at and the recruitment-box and the raidprogressbox.

thx a lot for your help

Please find the following in styles.php on line 425

#colleft img,
#colright img
border: 1px;
border-style: solid;
border-color: #3A3A3A;

and replace the border to 0px.
On my frontpage the slideshow does not work at all.
If I indicate only on my frontpage, it does not work on all pages.
If I indicate on all pages, it works on all pages exception of the front page. I had already sent a comment about that .
You want what page ????? On front page at

Thank you in advance .
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
Item Version:
Regular License
This item may be used for a single domain only.
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00