Joomla! Template 002032 - Item Support

Hey sry for the late answere. The problem still exist. If you go to the point "AKTUELLES" (/index.php/aktuelles) on the site. You will see the Slider dose not show up the images. The silder on the start page works fine. Thx for support
Marius
In addition:
I have the same problem with every new menu point which I create.

Thx.
Marius
Hello DERMAI89,
Please check your site now, everything should be OK.

Regards, AS Team.
Perfect. Thx so much for help.
Could you tell me the reason for the problem ?

Marius
Hello DERMAI89,
We updated it with the latest version.

Regards, AS Team.
Sir, i tried to installed the quick-start package but it keep failing... i delete the template to reinstalled and it not going through. Without quick-start package installed fine, but not quick-start package.
Thanks
Hello LAMAWOOD,
The quick-start package should be installed like regular Joomla installation. You have to delete all Joomla files before installing the package, for more info please see the template documentation:
http://www.astemplates.com/joomla-template-documentation/109-002032

Regards, AS Team.
Hi,
There seems to be an important part missing from your template. For multi lang. websites there should be space reserved for language switcher. I could not find any place for it.
Hello POLATUZ,
You can put it in position 3 or 4, the module position table you can preview here: http://www.astemplates.com/joomla-template-documentation/109-134-template-module-positions

Regards, AS Team.
When I put language switcher to position 3 or 4, module places itself to left. I could not find a way for placing it on right side just like social media module in you template. How do you place it on the right.
Another thing is on black background, language switcher is almost invisible. Without changing all of the template's color scheme how can I change only one position's background color.
Thanks,
Hello POLATUZ,
We need to see your site in case to help you, unfortunately it is password protected.

Regards, AS Team.
Error: Could not connect to the database. Connector returned number: Could not connect to MySQL.

I have created the databases as required and I did the installation step by step as explained from unzipping the package then uploaded it to the server, extracted it but when I get to the url installation index, am stuck at stage 2 the database stage. any ideas?
Hello LEBDORAF,
Probably you put a wrong host name, the name you can know by contacting your hosting provider only.

Regards, AS Team.
You can see with same username and password as astemplates
Hello POLATUZ,
You have to set module bootstrap size for your extensions,
our suggestion is to set it to 7 for your menu and to 4 for language switcher, on the following page you can see settings for the menu:
http://www.astemplates.com/joomla-template-documentation/109-199-modules-configuration#asmenu

Regards, AS Team.
Hi- great template no real problems however, after struggling with my site and settings- I finally took a better look at your demo template which has the same problem I am struffling with.
The images on all the modules do not resize properly.
I'd insert a screenschot but- can't do so here.
If you just redue the page- such as one would do if wanting to compare two windows at the same time (narrower)- the gray image frame remains 100% and the image is much shorter leaving an ugly empty frame section.
This does not happen with any other image in the articles or anywhere except with ALL module images.
Home page, random image, newsflash ecc.
I'd rather find a fix for this as opposed to removing all image modules and reorganizing the entire site.
Thanks for any help.
Hello MULINOO9898,
What is your site url please and on which pages we can see the problem?

Regards, AS Team.
For starters you could see it right on your temlate demo. I was struggling with this for a bit then went back to see if it was a problem from the get-go. Yes- it's on your template as well.
anyway it is here (in progress):
http://edilaudere.com/joomla/index.php/it/

scroll to the bottom and minimize the window.
You'll notice when the page reorganizes itself with the photo appearing beneath the text that ...
not only the 'our mission' photo to the right resizes wrong but also the articles above it. The picture maintains it's ratio while the outer frame takes on a width of 100% with no height change. No longer suitable for the image.

These are all modules- newsflash for the articles and random image for the mission photo.

Every other photo works fine on all pages- categories, menus, articles. Only every single image coming from a module does not function properly.
I've tried resizing the photo, changing the sizes in the modules, and changing bootstrap, changing from div to section ecc.
Nothing seems to work.

I'm sure it's a silly little thing for you pros howver :)
Thanks for your help.
Hello MULINOO9898,
It will resolve the problem if you will use images with larger size, for example make them 1000x500px instead 500x250px.

Regards, AS Team.
Hello,
How to upgrade an old AS002032 template (Joomla 2.5) to the new responsive template on Joomla 3.4 ?

Regards, Vincent
*You must Sign In or Sign Up to discuss this item.
Item Name:
002032
Author:
Downloads:
40607
Sales:
2499
Created:
2011-10-02
Updated:
2016-05-20
Item Version:
4.0.2
$29.00
Regular License
This item may be used for a single domain only.
$39.00
Extended License

AS Designing Templates Club

Templates Club
Get an access to all 96 items designed and developed by AS Designing team plus all the future items which will be released over the course of your club subscription.

Price starting from $59.00